A megfelelő habcsók és szultána elkészítése szinte tudomány. A kínálatunkban található dekorációs tippek és néhány hasznos tanács segít Önnek ebben. A legfontosabb szabály, hogy a tojásfehérjehab nem fog jól tömörödni, ha zsírral vagy vízzel érintkezik. Ezért: az edény és a habverő legyen tökéletesen tiszta és száraz, és nagyon óvatosan válasszuk el a tojásfehérjét a sárgájától (a sárgája zsírt tartalmaz), egy kis sárgája megakadályozza, hogy a fehérje jól felverődjön. A fehérjék hőmérséklete - a legjobb fehérjéket szobahőmérsékleten, néhány napos tojásokból verjük fel.
Cukor - a habcsók készítéséhez a finom cukor (a legjobban oldódik) vagy a hagyományos kristálycukor a legjobb. A kristálycukrot porcukorral is keverheti.
Sütő, forma, hozzávalók - mindent, ami a habcsók sütéséhez szükséges, a habverés előtt kell elkészíteni. Melegítsd elő a sütőt a kívánt hőmérsékletre, enyhén vajazd meg és bélelj ki sütőpapírral egy tepsit a sütő tartozékából, mérd ki a szükséges hozzávalókat, hogy a habverés közben a habfixálás irányítására koncentrálhass.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.