Sokan álmodnak az azonnali díszítésről, amely minden erőfeszítés vagy speciális készségek használata nélkül gyönyörűen feldíszíti a tortájukat. A cukrászipar előállt a megoldással, ami a zseléből készült ehető gyémántok. Ezek az apró és feltűnésmentes édességek teljesen megváltoztathatják a sütés jellegét, és azok kezében is bizonyítani fognak, akik életükben először készülnek díszíteni alkotásaikat. A finom, ehető kék, ezüst vagy akár rózsaszín gyémántok alkalmasak sütemények, torták, sütemények, cupcake-ek és macaronok díszítésére. Tökéletesek esküvői torták és más édes asztali sütemények, lányoknak szánt születésnapi torták, különleges alkalmakra készült péksütemények stb. díszítésére is. A gélgyémántok körülbelül 10 mm méretűek, és többféle kiszerelésben kaphatók. Hogyan használjuk őket? Díszítse a cukorpasztával vagy vajkrémmel bevont felületeket. Kerülje a közvetlen érintkezést a kezével - a nedvesség hatására a felület elszíneződik. A gyémántokat a legjobb csipesszel rögzíteni. Ha a díszek tompák lesznek (pl. a magas páratartalom miatt) - állítsa vissza a fényüket egy kevés növényi olajjal bekent ecsettel. Ha használat előtt lefagyasztja a gyémántokat, könnyen kiveheti őket a csomagolásból.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.