Elkészítés: gluténmentes csokoládés brownie
(A csomag tartalma: 360 g sütőpor, 60 g csokoládéforgács)
Ezen kívül szükség van: 175 g puha vajra, 100 g tojásra (kb. 2 M-es tojás), 100 ml tejre.
Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra (felső/alsó hőfok). Tegye a sütőkeveréket egy tálba a tojásokkal, a vajjal és a tejjel együtt. Kézi vagy asztali mixerrel először a legalacsonyabb fokozaton rövid ideig keverje habverővel, majd kb. 2 percig verje a legmagasabb fokozaton. Adjon hozzá körülbelül 40 g a mellékelt csokoládéforgácsból. Ezután a tésztát egy kb. 25 × 15 cm-es sütőformába vagy tepsibe tesszük, elsimítjuk, és megszórjuk a maradék csokoládéforgáccsal. Süssük a brownie-t körülbelül 25 percig.
A csomag a következőket tartalmazza: 420 g
Sütőkeverék: cukor, rizsliszt, zsírszegény kakaópor (8,8%), sűrítőanyagok (guar gumi, xantán gumi), kelesztőanyag (nátrium-hidrogénkarbonát, difoszforsav), só. Csokoládédarabok (14,3 %): kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer lecitin.
| Allergének | glutén |
| Energiaérték kJ | 1812 kj |
| Energiaérték kcal | 433 kcal |
| Zsírok | 25 g |
| - ebből telített zsírsavak | 15 g |
| Szénhidrátok | 46 g |
| - ebből cukrok | 31 g |
| Fehérje | 5,4 g |
Németország
| Kategóriák: | Sütemények, torták, desszertek készítése |
| Gyártó | Cake Masters |
| EAN | 4250712347351 |
| Termékszám | 14735 |