A professzionális csokoládéformáknak tartós anyagból, például polikarbonátból kell készülniük. A jó minőségű forma biztosítja a csokoládé tökéletes formáját, fényét és könnyű kezelhetőségét. A csokoládé méretétől függően a forma méretét is megválaszthatja. A csokoládétábla-formákat kisebb és nagyobb formákra, klasszikus formákra és mintás formákra is felosztják, a szilikon csokoládéformák alkalmasabbak.Otthoni használatra alkalmasabbak, bár gyakran sok érdekes készletet kínálnak eredeti csokoládéformák és dekorációk készítéséhez. Az elkészített csokoládét betűkkel vagy szívekkel lehet díszíteni. Egy minőségi formában érdekes termékeket készíthet magának és szeretteinek. A szilikon nem mérgező anyag, használható hűtőben, fagyasztóban, hagyományos sütőben és mikrohullámú sütőben. A csokoládéformákat mosogatógépben moshatja, és a könnyebb tárolás érdekében tetszés szerint hajlíthatja őket.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.