Saját kezűleg sütni és díszíteni egy tortát fantasztikus időtöltés, amelyet sokan szeretnek. Ha a torta alapját csinos szalagszélekkel látjuk el, az egész befejező projektnek kifinomult jelleget kölcsönöz. Egy kis extra dizájnt is hozzáadhat egy ív, csipke, szegély vagy más dekoratív részletek hozzáadásával. Vigyázzon azonban, a nedvesség és a hideg elszínezi a szalagot, így az hanyagul fog kinézni. Ezért általában kerüljük a szalagszegélyezést a vajkrémmázas tortákon. Ha muszáj, akkor is megoldható: egyesek szeretnek a szalaggal azonos szélességű pergamenpapírt tenni a szalag és a tészta közé. A tortát azonban díszíthetjük ehető dekorációkkal, valamint különböző díszkeretek és díszek formájával is. A szilikonformák és -kivágók megkönnyítik a torták díszítését. Marcipánból vagy cukorpasztából nagyon egyszerűen készíthet ehető díszeket, például masnikat.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.