A cukrászkések és a szikék a cukrászati felszerelés olyan elemei, amelyek nélkül nem nélkülözheti a desszertek tálalását. A hosszú, lekerekített pengéjű kések ideálisak a sütemények és torták vágásához, a tésztaszelők segítenek megbízhatóan átrakni a tésztát a tepsiből a tepsibe, a spatulák pedig a süteménymaradványok és morzsák eltávolításában a tepsiből. Mindezek a kiegészítők a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, többek között rozsdamentes acélból, fából és műanyagból. Igényeitől függően találhat fondant-, marcipán- vagy szikés spatulákat és késeket a finom részletek sokkal jobb modellezéséhez. Ezek olyan felszerelések, amelyek egyetlen cukrászdából, pékségből, kávézóból vagy étteremből sem hiányozhatnak.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.