A csontok a cukrászati felszerelés olyan elemei, amelyek nélkül nem lehet desszertek tálalásakor. A hosszú, lekerekített pengéjű kések ideálisak a sütemények és torták vágásához, a tésztalapátok segítenek megbízhatóan átrakni a tésztát a tepsiből a tepsibe, a spatulák pedig a süteménymaradékok és morzsák eltávolításában a tepsiről. Mindezek a kiegészítők a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, többek között rozsdamentes acélból, fából és műanyagból. Igényeitől függően találhat fondant-, marcipán- vagy szikés spatulákat és késeket a finom részletek sokkal jobb modellezéséhez. Ezek olyan felszerelések, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen cukrászdából, pékségből, kávézóból vagy étteremből sem.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.