A marcipánkanál a cukrászfelszerelés olyan eleme, amely nélkül nem nélkülözheti a desszertek tálalását. A hosszú, lekerekített pengéjű kések ideálisak a sütemények és torták vágásához, a tésztalapátok segítenek a tésztát megbízhatóan átrakni a tepsiből a tepsibe, a spatulák pedig a süteménymaradványok és morzsák eltávolításában a sütőlemezekről. Mindezek a kiegészítők a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, többek között rozsdamentes acélból, fából és műanyagból. Igényeitől függően fondant-, marcipán- vagy szikés spatulákat és késeket találhat a finom részletek sokkal jobb modellezéséhez. Ezek olyan felszerelések, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen cukrászdából, pékségből, kávézóból vagy étteremből sem.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.