A sütemények és desszertek sütése fantasztikus időtöltés, amelyet sokan szeretnek. Ha a torta alapját csinos szalagszélekkel látjuk el, az egész befejező projektnek kifinomult jelleget kölcsönöz. Egy kis extra dizájnt is hozzáadhat egy ív, csipke, szegély vagy más dekoratív részletek hozzáadásával. Vigyázzon azonban, a nedvesség és a hideg elszínezi a szalagot, így az hanyagul fog kinézni. Ezért általában kerüljük a szalagszegélyezést a vajkrémmázas tortákon. Ha muszáj, akkor is megoldható: egyesek szeretnek a szalaggal azonos szélességű pergamenpapírt tenni a szalag és a tészta közé. A tortát azonban ehető díszítésekkel is díszítheted. A tortákat díszítheted ehető, ehető ehető díszítésekkel, finom rózsa, liliom, hortenzia, pünkösdi rózsa és sok más virág alakú virág és levél formájában. Marcipánból vagy cukorpasztából nagyon egyszerűen készíthet ehető díszítéseket, például virágokat és leveleket.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.