Loading...

Muffin és cupcake belső kiszúrók

A süteményeket a hagyományos süteményekhez hasonló módon, azaz vajjal, cukorral és tojással készítik. Ezután az összes hozzávalót homogén masszává keverjük - pl. keverőgéppel. A cupcake-eket csak cupcake-formákban sütik. A muffinok különböznek a cupcake-ektől. Édes vagy sós (pl. sajttal, spenóttal, csirkével vagy olajbogyóval) készíthetők. A fő különbség azonban a hozzávalók kiválasztásában és az elkészítés módjában van. A muffinok liszttel, sütőporral és olajjal (vaj helyett) készülnek. Az elején a hozzávalókat szétválasztjuk nedvesre és szárazra, majd egy kanállal vagy sütőkanállal óvatosan összedolgozzuk (a gyúrt tésztában lehetnek csomók). A különbségeket a muffinok sütése után is láthatjuk (lehet muffinformában is sütni, de a formában is). Nehezebbek és egymásra rakhatóbbak, és magasabbak is, mint a muffinok. A praktikus muffin- és cupcake-formák megkönnyítik a töltésüket. Bármilyen bélést választhatsz, amivel kényelmesen tudsz dolgozni.

Elnézést kérünk, hogy ebből a választékból már minden termék elfogyott

A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.