Kandírozott gyümölcsök - gyümölcsök, ritkán más növényi részek, amelyeket többszöri főzéssel, egyre édesebb szirupban tartósítanak. Egész gyümölcsök, gyümölcsrészek, virágok, de még a szárak is kandírozhatók. A kandírozott gyümölcsök sütemények és desszertek kísérői, de olyan édességekhez is használják, mint a marokkói sütemények. A gyümölcsöt vagy a gyümölcs héját a kandírozás során úgy rögzítik, hogy a gyümölcsöt vagy a gyümölcshéjat 70-72 % cukrot tartalmazó, növekvő koncentrációjú és megfelelő hőmérsékletű szacharóz- és glükózszirupban ismételten áztatják. A kandírozott gyümölcsöknek három fajtája van: kandírozott - átlátszatlan, finom kristályokat tartalmazó cukorfelülettel; mázas - sima, üveges karamellás felülettel; és karamellizált, cukorral megszórt gyümölcs.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.